Neostrata kozmetični izdelki

Podjetje NeoStrata ® proizvaja visoko učinkovite izdelke za korekcijo in preventivo pred staranjem kože. Izdelke odlikuje napredna tehnologija hidroksi kislin, med katere sodijo alfa-hidroksi kisline(AHA),polihidroksi kisline(PHA) in polihidroksi bionske kisline, ki pokrivajo širok spekter potreb in so primerne za vse tipe kože. Korak k zdravi in sijoči koži z alfa- in polihidroksi kislinami.

Izdelki NeoStrata omilijo vidne znake staranja in poškodbe kože zaradi sonca ter delujejo terapevtsko na različna dermatološka stanja kot akne, suha koža, hiperketoza in hiperpigmentacija. Zaradi edinstvenih formul, ki vsebujejo alfa-hidroksi kisline(AHA), polihidroksi kisline(PHA) in bionske kisline, so izdelki NeoStrata učinkovito dopolnilo zdravljenju in negi kože, ki ju predpiše zdravnik. Vsebujejo različne koncentracije AHA in PHA kislin, sončne zaščitne faktorje (SPF), učinkovine za posvetlitev kože in proti aknam, s čimer zagotavljajo primerno terapijo za vse tipe kože. Alfa- in polihidroksi kisline imajo zaradi antioksidativnih lastnosti dvojni učinek, saj odpravljajo starejše poškodbe kože in preprečujejo nastanek novih.

Glavne sestavine:

Glikolna kislina

    je naravna sestavina sladkornega trsa in najmanjša molekula v družini AHA. Raziskave so pokazale, da vsakodnevna uporaba izdelkov NeoStrata R z glikolno kislino zmanjšuje pojav tankih linij in gub ter daje koži mladostnejši videz.

Citronska kislina

    je antioksidant, alfa in beta hidroksi kislina, ki se uporablja tako v prehrambenih izdelkih kot tudi v izdelkih za nego kože. Zaradi antioksidativnih lastnosti zmanjšuje škodljive vplive sonca in onesnaženja. Raziskave so pokazale, da je citronska kislina tako kot druge AHA kisline zelo učinkovita proti staranju. Pripravki s citronsko kislino zmanjšujejo pojav tankih linij in gub.

Mandljeva kislina

    je alfa-hidroksi kislina, ki regulira mastnost kože, in deluje antibakterijsko, kar je še posebej koristno pri aknah. Raziskave so pokazale, da mandljeva kislina učinkuje proti staranju kože podobno kot druge AHA kisline. Pripravki NeoStrata R, ki vsebujejo mandljevo kislino, dokazano zmanjšujejo mastnost kože na obrazu.

Glukolakton

    je alfa- hidroksi kislina nove generacije, ki ne draži. Je antioksidant, polihidroksi kislina(PHA), ki je primeren za vse vrste kože vključno z občutljivo kožo. Polihidroksi kisline kisline so naravno prisotne v koži, v svoji strukturi imajo več hidroksilnih skupin, ki privlačijo vodo in tako negujejo in vlažijo kožo. Pripravki z glukonolaktonom zmanjšujejo pojav tankih linij in gub.

Laktobionska kislina

    predstavlja najnovejšo tehnologijo nege kože iz podjetja NeoStrata R, Ta nova polihidroksi "bionska " kislina sodi med nedražilne kompleksne PHA. Laktobionska kislina je močan antioksidant s higroskopskimi lastnostmi, ki močno privlači in veže vodo. Zaradi njene edinstvene lastnosti, da ustvari tanek film, postane koža mehka in žametno gladka. Pripravki z laktobionsko kislino zmanjšujejo pojav tankih linij in gub ter odebelijo posamezne plasti kože.

Izdelki Neostrata ®

Prev Next
NeoStrata Brighteninge Cream SPF 15
NeoStrata Face Cream plus
NeoStrata Bionic Face Serum
NeoStrata Daytime Protection Cream SPF 15
NeoStrata Pigment Lightening Gel
NeoStrata Bionic Face Cream
NeoStrata Spot Treatment Gel
NeoStrata PHA Clarifying Facial Cleanser